Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

030 Utrecht Lifestyle & Gezondheid - Wat betekent lekker eten voor jou? Wat en met wie eet je het liefst, of eet je liever alleen? Deel je ervaringen over lekker eten tijdens deze online dialoog. Iedereen is welkom!

Eten is een eerste levensbehoefte, net als ademen, maar ook veel meer dan dat: een moment om te genieten, tot rust te komen, om samen te zijn met anderen en om vriendschap, liefde of blijdschap te delen. Wat betekent lekker eten voor jou? Is eten voor jou gewoon iets wat noodzakelijk is, om je maag te vullen? Of heeft lekker eten meer betekenis voor je?

Samen eten kan verbinding geven. Je dagelijkse maaltijd deel je vaak met mensen met wie je je verbonden voelt. Maar het werkt ook omgekeerd: het delen van je dagelijkse maaltijd met anderen kan verbinding geven. Vind je het leuk om samen te koken, samen te eten, verhalen te delen of eet je liever alleen voor de tv? Wat betekent het voor jou om samen met anderen te eten? Wat maakt het dat een maaltijd écht gezamenlijk is?

Heb je bijzondere herinneringen aan bepaalde gerechten of eetgewoonten? Aan het eten dat je moeder, opa of oma vroeger voor je maakte of aan een bijzonder etentje? Zijn je eetgewoonten veranderd door de jaren heen? Worden je eetgewoonten beïnvloed door anderen? Door invloeden uit andere landen en culturen? Kook je zelf of laat je dat liever aan een ander over?


Meer informatie
Datum              : vr 26 februari 2021, 14:00 - 16:00
Organisatie       : Utrecht in Dialoog
Aanmelding      : Online, via zoom

Informatie        :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je hulp nodig bij online komen met Zoom of andere vragen?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op.
Nynke van der Veldt 06 5154 3376
Wilma de Buck06 4323 9104

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

29 juni 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

HEMA

Runners Date