Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

030 Utrecht Lifestyle/Gezondheid - Op donderdag 12 maart van 19.00 tot 21.00 uur organiseert ‘Utrecht in Dialoog’ een avond bij  Bosshardt Zuilen waar men met elkaar in gesprek gaat over ‘Lekker en gezond eten’.

Wat vind jij nu eigenlijk lekker eten? Kies je voor een appel of een appeltaart? Kies je voor een kop thee, koffie of juist voor een glas cola? Heb je bepaalde eetgewoontes? Ben je eigenlijk wel met wat je eet en zou je hier iets aan willen veranderen! Wat zijn je voorkeuren voor bepaald eten en waar komen die vandaan? Zijn het gewoontes uit je jeugd of betreffen het godsdienstige regels? Vind je het belangrijk om gezonde keuzes te maken of kies je voor gemak? Allemaal interessante vragen die ongetwijfeld veel stof doen opwaaien en voor een boeiende avond zullen zorgen. 

Voorafgaand aan de dialoog kun je deelnemen aan een gezamenlijke maaltijd. Kosten hiervoor bedragen € 2,00. Je kunt je aanmelden via de rode knop of direct bij Bosshardt Zuilen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meer informatie

Organisatie       : Utrecht in Dialoog
Datum              : 12 maart 2020

Tijd                  : 19:00 - 21:00 uur
Locatie             : Bosshardt Zuilen, Prinses Margrietstraat 22, Utrecht
Programma
17.30                 : Gezamenlijke maaltijd
18.30 – 19.00    : Ontvangst voor deelnemers die niet mee-eten
19.00 – 20.30    : In gesprek met elkaar aan tafels met 6 tot 8 personen
20.30 – 21.00    : Napraten


Met elkaar in gesprek
In Zuilen gaat de organisatie ‘Utrecht in Dialoog’ in 2020 regelmatig met elkaar in gesprek over eten en gezondheid. In een dialoog deelt men ervaringen en luistert men naar de verhalen van een ander. Toekomstdromen en hoe je deze kunt bereiken worden gedeeld etc. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen en staan onder begeleiding van getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, iedereen wordt gehoord en iedereen is van harte welkom.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

02 april 2020

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Advertentie

D Reizen

Center Parcs