Beeld: Bjorna Gras, Iris Reinders en Marly Bak. Foto: VV Utrecht.
Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

030 Utrecht Sport Lifestyle – Ondanks dat Booleans/VV Utrecht komende maandag 18 april 2022 nog de nationale bekerfinale speelt, zijn de voorbereidingen voor het seizoen 2022/2023 al in volle gang. Bjorna Gras, Iris Reinders en Marly Bak versterken volgend seizoen de selectie van Ali Moghaddasian.

Vanwege het vertrek van drie speelsters uit de huidige selectie, is gezocht naar nieuwe speelsters om het team weer compleet te maken. Gras, Reinders en Bak komen alle drie over van Regio Zwolle Volleybal.

Gras (26), geboren in Gouda en is daar ooit begonnen met volleybal bij VollinGo. Na VCN, PDK Huizen en Regio Zwolle Volleybal sluit ze komend jaar aan bij de selectie van Booleans/VVUtrecht. Afgelopen jaar maakte ze bij Zwolle met succes de overstap van de libero positie naar de positie als passer-loper. ‘Tijdens het beachvolleyballen merkte ik hoe leuk ik het aanvallen vond. De overstap is goed bevallen en ik ontwikkel mij graag verder’. Komend jaar gaat de focus naast volleybal ook op haar baan als kinderergotherapeut bij revalidatiecentrum “de Hoogstraat”. Gras verwacht dat ze dit mooi kan combineren. ‘Utrecht is een prachtige club, ik kijk er heel erg uit naar het ervaren van dit clubgevoel.’ 

Reinders (27) speelt nu bij Zwolle als passende diagonaal. Bij Booleans/VVUtrecht zal zij uitkomen op de diagonaal positie. In haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging komt ze al snel bij Utrecht terecht. Ze kiest voor Utrecht om zo het volleybal te combineren met haar werk bij Zwolle sportservice en het Jeugdfonds sport.

Bak (26) komt oorspronkelijk van VC Spaarnestad. Na haar seizoen bij US kiest ze voor Zwolle, waar alles in het teken staat van volleybal. ‘Ik woon in Haarlem en ga daar vanaf juni ook werken. Dat is lastig te combineren met volleyballen in Zwolle. Maar ik vind volleyballen op niveau nog te leuk.’ Via speelsters uit de beachvolleybal wereld komt ze al snel bij VV Utrecht terecht. ‘Ik ken al een aantal meiden uit het team. Ik kijk er naar uit om leuke potjes te spelen, met een goed team in combinatie met de gezelligheid waar VV Utrecht om bekend staat. Samen met de club gaan we er zeker iets moois van maken.’

Lisa Harmsen, Mira Innemee en Jolien Sinnema vertrekken om verschillende redenen bij de Utrechtse dames. Sinnema vanwege haar zwangerschap en Harmsen vanwege haar verhuizing. Innemee wil een jaar afstand nemen van Topvolleybal en gaat zich richten op haar master opleiding.

Beeld: Bjorna Gras, Iris Reinders en Marly Bak. Foto: VV Utrecht.

 

 

 

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

29 juni 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

HEMA

Runners Date