Politiek & Maatschappij
Typography

030 Utrecht Maatschappij - Kerst lijkt nog ver weg maar het gaat snel, de tijd is inmiddels al weer verzet. Daarom alvast deze vraag.  Ook dit jaar maken we met ‘Eet Mee’ weer matches met de feestdagen om samen te eten. Wil je de komende Kerstdagen graag gezellig met anderen samen eten en wil je nieuwe mensen leren kennen? Vind je het leuk om met vooralsnog een onbekende groep mensen een gezellige kerstmaaltijd te hebben, dan maakt de organisatie ‘Eet mee’ een fijne match voor je om 23, 24 of 25 december ergens gezellig aan te schuiven.

Laat je verrassen door Eet Mee. Schuif aan bij een etentje bij iemand thuis of kook iets lekkers voor je onbekende gasten. Wat je reden ook is om mee te doen, Eet Mee ziet het als een uitdaging om de juiste match te maken. Eet Mee is er voor iedereen en voor alle leeftijden. Het is leuk om zoiets mee te maken met buurtgenoten die je normaalgesproken vrijwel niet spreekt, maak kennis met andere culturen etc om zodoende bij te dragen aan de sociale cohesie.

Kijk bij ons aanbod voor de mogelijkheden en raadpleeg onze website op www.eetmee.nlwaar je je ook op kunt geven als gast of eetadres. Aanmelden kan tot 15 december via 030-2213498.

 

Runners Date

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

24 september 2021

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Razendsnel in huis

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen