Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography

030 Utrecht Economie Opleiding - ROC Midden Nederland start in januari met de opleiding Verzorgende IG in de ‘derde leerweg’. Deze nieuwe route leidt ook op voor een erkend mbo-diploma maar duurt, afhankelijk van vooropleiding slechts 40 tot 46 weken. De opleiding is bedoeld voor mensen die werken in de zorg en in het bezit zijn van een ‘zorg-diploma’.

Met de krappe arbeidsmarkt zijn zorginstellingen op zoek naar alternatieven om nieuwe medewerkers aan te trekken én om eigen medewerkers nieuwe mogelijkheden en loopbaankansen te geven. Deze opleiding maakt het voor werkgevers en werknemers interessant omdat de opleiding bestaat uit zelfstudie, online leeromgeving en minder contactdagen op school.

De derde leerweg is bedoeld voor mensen die in het bezit zijn van een (verouderd) diploma Verzorgende en mensen met een diploma maatschappelijke zorg die hun positie op de arbeidsmarkt willen verbeteren en verbreden. Naast het diploma moet de medewerker minimaal 18 uur werkzaam zijn op een erkende leerwerkplek in de zorg.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

24 september 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Gadgets

MobileMobile

One.com

Alles voor de auto

AutoAuto