Landelijk Ambassadeur 2021 Louise Babel met minister Ingrid van Engelshoven en MBO Raad-voorzitter Adnan Tekin. Foto: Ditismbo/Joep van Aert.

030 Utrecht Economie Duurzaamheid Educatie — Demissionair minister Ingrid van Engelshoven kroonde maandagavond 17 mei studente Louise Babel van Grafisch Lyceum Utrecht tijdens het Ambassadeursgala 2021 tot Landelijk Ambassadeur 2021. Daarnaast reikte zij nog drie andere awards uit, onder meer voor het Onderwijsteam van het Jaar. 

Lees meer...

Beeld van de uitreiking van de Experience Award in 2020. Foto: Simply N

030 Utrecht Economie Duurzaamheid Educatie -- De inspanningen om de tweede uitreiking van The Experience Award op 7 oktober 2021 te laten plaatsvinden zijn begonnen. Werkgevers kunnen meedoen en samenwerken aan het belang van de groep 50-plus. Nomineren van kandidaten is nog mogelijk tot 31 mei 2021.

Lees meer...

Het project WIJkoken uit IJsselstein maakt kans op de onderscheiding Kern met Pit

030 IJsselstein Economie Duurzaamheid Educatie -- Twaalf provinciale vrijwilligersinitiatieven strijden om de Gouden Pittrofee. Dat is de prijs voor het beste buurtinitiatief van Nederland. Vanuit de provincie Utrecht zal “WIJKoken” uit IJsselstein deelnemen. Zij wonnen eerder dit jaar de provinciale editie van de prijs. De vrijwilligers van het project koken maaltijden voor hun buren. Het is mogelijk om op jouw favoriete initiatief te stemmen en zaterdag 5 juni wordt bekend wie er wint.

Lees meer...

Meer artikelen...

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

14 juni 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Gadgets

MobileMobile

One.com

Alles voor de auto

AutoAuto