Economie & Duurzaamheid
Typography

030 Utrecht Duurzaamheid - Op dinsdag 23 oktober - 18.45 - 20.00 uur is het zover. De vijf genomineerden voor de duurzaamheidsprijs het 'Circulair Compliment' pitchen hun initiatief aan de vakjury en het publiek.
Op basis van die pitches én de hoeveelheid respons op social media van het publiek (Facebook, YouTube, Instagram en Twitter), wordt bepaald wie de prijs wint.

Wethouder Klaas Verschuure zal daarna het Circulair Compliment officieel uitreiken.

De genomineerden zijn:

Hof van Cartesius

Krijg de Kleertjes

Stichting Community & Voedselsurplus

De 100% Gerecyclede Fles

Circular Cycling


Gemeente Utrecht en Duurzame Week werken samen aan een duurzame, gezonde en hernieuwbare stad. Tijdens de Duurzame Week lichten we lokale initiatieven van enthousiaste burgers, ondernemers en bedrijven die hieraan bijdragen uit. Dit jaar doen we dat door uitreiking van een Circulair Compliment aan initiatieven die zich richten op circulariteit.

Over Duurzame Week
Van 20 t/m 27 oktober is het Duurzame Week. Een week lang kun je op verschillende locaties rondom het Jaarbeursplein in Utrecht je laten onderdompelen in alles wat met duurzaamheid en een duurzame toekomst te maken heeft. Samen met onze partners organiseren we zo’n 80 presentaties, lezingen, en levendige discussies met interessante sprekers en professionals uit het vak. Ook is er ruimte voor plezier, inspiratie en interactie. Denk aan food, drinks, muziek, workshops en entertainment.

Bekijk hier het volledige programma van Duurzame Week 2018: duurzameweek.nl

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

09 december 2019

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Advertentie

coolblue

One.com

Coolblue