Cultuur & Uitgaan
Typography

Aanvang kaartverkoop  1 februari

Foto: Joni Israeli

030 Utrecht Uitgaan - In november zijn de eerste namen bekend gemaakt van het Utrechtse popfestival. Met de introductie van maar liefst twee nieuwe live stages wordt het muzikale aanbod nog breder op 25 mei.

Inmiddels zijn alle namen bekend gemaakt door de organisatie. Eerder werden o.a. de Kaiser Chiefs, DI-RECT, Racoon en BLØF aangekondigd. Met de komst van het grote indoor podium de ‘Marquee’ schitteren ook Ronnie Flex en De Jeugd van Tegenwoordig op de derde editie van hét popfestival van Utrecht. “We willen de bezoekers een divers aanbod aanbieden zodat het festival voor jong en oud toegankelijk is.” Maar muziek is niet het enige waar het festival voor staat. “Juist de gezelligheid en de beleving die het buitenzijn met zich meeneemt is waar we voor staan. Picknicken met vrienden en tientallen mobiele keukens die de bezoekers laten proeven van hun specialiteiten.”

Nieuw: The Pavilion
In de gloednieuwe tent The Pavilion ontdekken bezoekers nieuwe explosieve live-acts. Waaronder TAPE TOY. Niet gehinderd door de drang om hip of populair te zijn, gaat het Amsterdamse kwartet lekker zijn eigen gang. Dat levert springerige muziek op met behoorlijk harde gitaren, slimme synths en maffe wendingen. Daarnaast zijn ook FATA BOOM, Idaly, Son Mieux, Faces On TV en Tree Little Clouds toegevoegd aan de line-up.

Meer informatie Het festival begint zaterdag 25 mei om 12.00 en zal eindigen om 23.00.
De toegang is vanaf 18 jaar. De reguliere kaartverkoop start 1 februari om 12:00 via centralparkfestival.nl.

Programmering 9vet)
Kaiser Chiefs / BLØF / DI-RECT / Miss Montreal / De Jeugd van Tegenwoordig / Douwe Bob / Ronnie Flex & DEUXPERIENCE / Racoon / Wulf / RONDÉ / Splendid / Jeangu Macrooy / TAPE TOY / FATA BOOM / Idaly / Son Mieux / Faces On TV/ Tree Little Clouds

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Advertentie

Vliegtickets