Cultuur & Uitgaan
Typography

030 Utrecht Cultuur & Uitgaan - Zondag 28 januari 2018 is er weer een snertconcert in Slot Zuylen. Er wordt die middag huisgemaakte erwtensoep geserveerd volgens eigen recept. Voorafgaand treedt een het kwartet ‘Flor de Amor’ op met bruisende Zuid-Amerikaanse muziek.

Het belooft een gezellige middag te worden!

‘Flor de Amor’ laat Argentijnse tango’s, Cubaanse bolero’s en eigen Spaanstalige liederen klinken in heerlijke arrangementen, spontane improvisaties en overtuigende koortjes. Een flinke dosis humor en levendigheid wordt afgewisseld met liederen van een ontroerende eenvoud. Het kwartet bestaat uit zangeres en gitariste Sandra Coelers, Contrabassiste Marlon van Mook, fluitiste Marjolein Kempen en accordeonist Fried Manders. Voor meer informatie over ‘Flor de Amor’: klik hier.

 

Meer informatie

Datum: Zondag 28 januari 2018, aanvang: 16.00 uur.
Entreeprijs: € 22,50, Vrienden van Slot Zuylen € 20,-.
Adres: Slot Zuylen, Tournooiveld 1, 3611AS Oud Zuilen.
Reserveren is noodzakelijk. Via 030-2440255, www.slotzuylen.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het slot is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen.
Vanuit Utrecht en Maarssen is Slot Zuylen ook bereikbaar met bus 5. Uitstappen halte Oud Zuilen, waarna ca. 10 minuten lopen.

Slot Zuylen

Slot Zuylen is een van de oudste kastelen aan de Vecht, net buiten de stad Utrecht. Het kasteel heeft een rijke familiegeschiedenis met invloedrijke bewoners, waarin sterke vrouwen een prominente rol spelen, zoals schrijfster Belle van Zuylen. In Slot Zuylen maakt het publiek kennis met de wooncultuur en het dagelijks leven van de Utrechtse adel. Het museum bestaat uit het ongeschonden kasteel en de historische tuin. In het kasteel is de oorspronkelijk inventaris bestaande uit boeken, schilderijen, meubilair, kostuums, foto’s en huishoudelijke voorwerpen te bewonderen. Daarnaast sieren kunstschatten zoals schilderijen van Gerard van Honthorst, een kamervullend gobelin, zeldzaam glaswerk en Chinees porselein het huis. Slot Zuylen is het hele jaar door open voor rondleidingen, evenementen, concerten, kinderfeestjes, huwelijken, locatieverhuur, en voor lunch en high-tea in het museumcafé.

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Advertentie

Vliegtickets